آشپزی گیاهی

طرز تهیه کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران

راز خوشمزه شدن کتلت قارچ گزینه خوبی برای کسانی که گوشت استفاده نمیکنن

مواد لازم 

قارچ:نیم کیلو
سیر:۲ حبه
تخم مرغ:۳عدد
آرد یا خمیر نان باگت:نصف لیوان
سبزیجات معطر:۲ قاشق
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم


طرز تهیه کتلت قارچ

ابتدا قارچ ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، می توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه، قدری آرد به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده اید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود. حالا روغن را در تابه ای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت ها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلت ها را سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید