مواد لازم
گردو خورد شده۱/۲ پیمانه
خامه۱/۲ پیمانه
۲ عددتخم مرغ
۱/۲ پیمانه آرد
۲ قاشق غذا خوریپودر کاکائو
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده۳ عددموز
۱ لیوان شکر .ا لیوان شیر
۵۰ گرم کره
۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۳ عددموز
۱ بسته بیسکوئیت پتی بور
آرد ۱ نیم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا ، تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .
شیر را در یک قابلمه می ریزیم . نشاسته ذرت را در مقدار کمی شیر سرد حل کرده ، الک می کنیم و به شیر داخل قبلمه اضافه می کنیم . آرد را نیز الک کرده و به شیر اضافه می کنیم . ( بهتر است در این مرحله یک بار دیگر ترکیب شیر ، نشاسته ذرت و آرد را از صافی رد کنید تا کاملا صاف شود و به هنگام هم زدن روی گاز گلوله گلوله نشود )
ترکیب شکر و تخم مرغ زده شده را نیز به مواد بالا اضافه کرده و روی شعله گاز با حرارت ملایم هم می زنیم تا مایع غلیظی مانند فرنی به دست آید . در پایان کره و وانیل را نیز اضافه کرده و بعد مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم .
به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر کاکائو با مایع دسر کاملا ترکیب شود .
حالا دسر را از روی گاز برداشته و خامه را نصف کرده و نصف آن را در کرم وانیلی و نصف دیگر آن را در کرم کاکائویی می ریزیم و هم می زنیم تا ترکیب کاملا یک دستی حاصل شود .
کف ظرف مورد نظر را با بیسکویت می پوشانیم . روی بیسکویت ها یک مقدار از کرم کاکائویی را می ریزیم و روی آن را با پودر گردو می پوشانیم . در صورت تمایل روی گردوها را نیز با موز های ورقه شده پوشانده و بعد کرم سفید رنگ را می ریزیم . این کار را ادامه می دهیم تا بیسکویت ها ، کرم ، موز و گردو تمام شود .
بعد از اتمام مواد ، روی دسر را تزئین و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد . بعد از آن پان اسپانیا را برش زده و سرو کنید .