غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه مغزآبک قمی

غذاهای سنتی استان قم در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده میشود

مواد لازم
لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
مغز گردو : ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
کشک رقیق : ۱ لیوان
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می پزیم .

سپس پیاز را در روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.

در نهایت ، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم

۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو می باشد.

نکته 

مواد اصلی این غذا کشک که در صد کالری ۱ قاشق ۶۰ گرم میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید