آشپزی رژیمی

طرز تهیه گراتن قارچ

گراتن قارچ غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته

مواد لازم گراتن قارچ

سیر له شده ۱ حبه
قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۲/۱ فنجان
کره ۱قاشق سوپخوری
سیب زمینی نازک ورقه شده ۱ کیلو
پنیرگودا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر ۳/۲ فنجان


طرز تهیه گراتن قارچ

فر را با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید . با کره و سیر له شده کف ظرف پیرکس را چرب کنید . نیمی از سیب زمینی های ورقه شده را کف ظرف پهن کنید . قارچ را روی آن بریزید و با بقیه سیب زمینی روی قارچ را بپوشانید . تخم مرغها را بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند بعد شیر و خامه و نمک و فلفل را اضافه کرده روی غذا بریزید و مدت یکساعت در طبقه وسط فر بگذارید . پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و دوباره بمدت ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی شود . وقتی از فر خارج کردید میتوانید کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید .

توجه :۱- نوع پنیر از انواع کشدار نباشد و فقط ذوب شود .۲- سیب زمینی ها کاملاٌ نازک ورقه شود . ۳- میتوان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در این صورت غذا کم چربی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید