مواد لازم برای تهیه دسر میگلی لبنانی :
آب : ۶ پیمانه
شکر : یک پیمانه
آرد برنج ( دانه ریز ) : یک پیمانه
پودر دارچین : ۲ قاشق غذا خوری
بادیان : یک قاشق چای خوری
زیره سیاه : ۳ قاشق چای خوری
پسته ( بدون پوست و به مدت تمام شب خیس خورده ) : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )
بادام ( پوست کنده و خیس خرده در آب و عرق بهار نارنج ) : به میزان لازم
دانه کاج : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )
کشمش و نارگیل ( خشک رنده شده ) : برای تزئین
طرز تهیه دسر لبنانی :
۳ پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . شکر و ادویه ها را اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید تا شکر حل شود .
آرد برنج را به همراه ۳ پیمانه آب در ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید . مخلوط آرد را به آب جوش و شکر اضافه کنید . اجازه دهید با حرارت زیاد بجوشند . سپس حرارت را کم کرده و به طور مداوم . با قاشق چوبی هم بزنید . حدود ۴۰ دقیقه این کار را ادامه دهید تا مخلوط به غلظت مناسب برسد .
در این مرحله مخلوط را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف بزرگ سرو یا قالب های رامکین جداگانه بریزید . پس از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید . دسر را با بادام ، پسته ، کشمش ، خشکبار و نارگیل یا هرچیز دیگری که تمایل دارید تزئین کرده و سرو کنید .