غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه دو پیازه شیرازی

غذای سنتی وخوشمزه وساده بدون گوشت

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم سیب زمینی
• ۷۵ گرم کره
• یک چهارم پیمانه آب لیمو ترش
• نصف پیمانه جعفری ساطوری
• ۳ قاشق سوپ خوری پیاز داغ
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه


طرز تهیه

۱. سیب زمینی را با مقداری نمک و آب بپزید. سپس آنها را پوست بکنید و رنده کنید.

۲. پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید. دو دقیقه تفت دهید و سپس آب‌لیمو، نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

۳. این غذا را در دیس بکشید و با جعفری تازه و خرد شده تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید