چیکن تیکا ماسالا
مواد لازم
سینه مرغ خرد شده دو عدد
دو قاشق چای خوری پاپریکا
یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
سه قاشق چای خوری گرم ماسالا
دو قاشق چای خوری زرد چوپه
من اینجا زردچوبه تازه به کار بردم
دو قاشق چای خوری زیره
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل سبز
چند حبه سیر
معادل یک قاشق غذاخوری زنجبیل
یک قاشق چای خوری شکر
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
سه قاشق غذاخوری ماست پر چرب یا ترجیحا خامه ای چون احتمال بریدن ماست خامه ای کمتره
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شد
طرز تهیه
ادویه رو بو بدید . برای این کار به روغن احتیاج نیست و ظرف باید کاملا خشک و داغ باشه. این کار عطر و طعم ادویه رو چند برابر می کنه
وقتی که بوی ادویه ها بلند شد، روغن رو اضافه کنید
تمام سبزیجات رو اضافه کنید
شکر رو اضافه کنید این کار لازمه !فراموش نشه
رب رو توی یه گوشه از تابه تفت بدید گوجه را اضافه کنید
در ظرف رو ببندید و ۱۰ دقیقه بپزید
سس رو خارج و مرغ را اضافه کنید
سس را خوب با مخلوط کن هم بزنید تا کاملا یه دست شه
وقتی که مرغ خوب پخت (در حدود پنج دقیقه) سس را اضافه کنید. مرتب مرغ را بچشید تا مطمئن شید مرغ بیش از حد نپخته ،
سس را با مرغ حدود ۲ دقیقه حرارت دهید . زیر ظرف را خاموش کنید تا ماست نبره
ماست رو اضافه کنید و آرام هم بزنید . در پایان با گشنیز تازه تمام کنید
این غذا با نون یا با برنج سرو میشه
نکته
برای نتیجه بهتر باید مرغ رو در تنور یا فر بپزید و بعد به کاری اضافه کنید . البته این روش هم خیلی خوب و سریعه
ویندالوی مرغ ،
مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان ۱۲۰۰ گرم
گوجه پوست گرفته و رنده شده ۴۵۰ گرم
پیاز زرد متوسط ۱ عدد
گشنیز خرد شده تازه ۳قاشق سوپخوری
چاشنی ویندالو ۲ قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت به میزان لازم
روغن گیاهی ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ران مرغ بدون پوست و استخوان را به قطعات ۲ تا ۲.۵ سانتی متری خرد شود. پیاز ها را به طور نازک خرد کنید.
می توانید به جای گوجه های فیله شده و رنده شده از یک قوطی گوجه ریز خرد شده استفاده کنید.
چاشنی ویندالو را روی مرغ ها ریخته و مرغ ها را زیر و رو می کنیم تا مواد همه جای آن ها را بپوشاند و در دمای اتاق کنار می گذاریم.
روغن را در تابه ای که لبه های آن صاف است و روی شعله زیاد گرم می کنیم و پیاز را در ان سرخ می نماییم. گهگاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا پیاز ها نرم شوند و لبه آن ها شروع به قهوه ای شدن کند که حدود ۴ تا ۵ دقیقه می شود.
شعله را به حد متوسط پایین آورده و مرغ را با مواد آغشته به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه جات ویندالو بلند شود.
سپس گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با مواد ترکیب شوند و ⅔ پیمانه آب را افزوده و هم می زنیم. مواد را به جوش می آوریم، در تابه را نیمه باز می گذاریم، شعله را تا حد متوسط پایین می آوریم، اجازه می دهیم آهسته جوش بخورند و گهگاهی هم می زنیم تا مرغ ها ترد شده و کاملاً بپزند که حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می شود.
نمک غذا را اندازه کنید، گشنیز را روی غذا بپاشید و آن را سرو کنید.
این غذای آسان هندی با ویندالو طعم دار می شود، و با توجه به مواد تشکیل دهنده چاشنی ویندالو نسبتا تند و تیز است. در مدت زمان ۳۵ دقیقه آماده می شود و با مقدار مواد داده شده برای ۴ نفر کافیست