مواد لازم
خلال پوست پرتقال ۱۵۰ گرم
خلال پوست لیموترش ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
کره ۵۵ گرم
خامه ۴۰۰ گرم
شکر (نرم و دانه ریز) ۱۵۰گرم
آرد نول (الک شده) ۱۳۰ گرم
شکلات قهوه ای ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
شکلات سفید مقداری برای تزیین
طرز تهیه
۱. تلخی خلال پوست پرتقال و لیمو را بگیرید به این صورت که (خلال ها را به مدت ۲ روز در آب نیمه گرم خیس کنید و در این مدت هر روز ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید، سپس خلالها را ۵ دقیقه در مقداری آب جوش بجوشانیدو در آبکش بریزید. ۲ پیمانه آب را با ۳/۱ پیمانه شکر مخلوط کنید، خلالها را ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید و در آبکش بریزید)؛
۲. خلال های بادام، پرتقال و لیمو را به همراه کره و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد داغ شوند. شکر و آرد را به آن بیافزایید تا به جوش آید. خمیر باید کمی حالت کشیدگی داشته باشد؛
۳. روی سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را با کمی روغن مایع چرب کنید و با دو قاشق کوچک چای خوری خمیر را به صورت کپه های کوچک روی کاغذ روغنی بچینید؛
۴. روی کپهها را با یک چنگال بفشارید، فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کنید، سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید. پس از پخت، بیسکویت ها را از روی کاغذ جدا کنید و بگذارید سرد شود. شکلات تختهای را روی بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار دهید تا نرم شود، سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و بیسکویتها را در شکلات فرو ببرید و بر روی پنجره فلزی بگذارید تا شکلات سفت شود سپس آن را با شکلات سفید ذوب شده تزیین و سرو کنید.