آشپزی ملل

طرز تهیه دو نوع خوراک گولاش و پورکولت با پاستا

خوراک معروف مجارستان خوشمزه وبا طعم متقاوت

مواد لازم خوراک گولاش
گوشت گوسفند:نیم کیلو بدون استخوان و چربی
پیاز دو عدد
سیر:دو حبه
برگ بو:یک برگ
نمک، فلفل:به میزان لازم
فلفل دلمه سبز:یک عدد
گوجه فرنگی:۲۵۰گرم
سیب زمینی:۲عدد
رب گوجه فرنگی:۲ق غ
چاشنی ؛ سرکه یک ق غ
پاپریکا یا فلفل فرمز غیر تند :یک ق غ
روغن مایع
خامه ساده:چند ق غ در صورت تمایل


طرز تهیه 

گوشت را کمی درشت تر از قیمه ای خرد کرده و با پیاز خلالی تفت دهید و سپس سیر را افزوده بعد با آب و ادویه دلخواه و چند برگ بو بپزید.باقی مواد را نیز به همان اندازه خرد کرده و جداگانه تفت دهید و وقتی گوشت نیم پز شد به آن اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد بپزد . دو ق آرد را با کمی روغن تفت داده و بعد با نصف پیمانه آب یا عصاره گوشت مخلوط کرده و به گولاش بیافزایید تا بجوشد و جا بیفتد .هنگام سرو برگ بو را بیرون آورده دور بریزید . غذا را در ظرف مناسب کشیده و سپس روی آن خامه بریزید. طبق سلیقه خود تزیین و بعد داغ سرو کنید. میتوان با نان سرو کرد .


پورکولت با پاستا نوکدلی
مواد لازم
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده
۱۰۰ میلی لیتر روغن کانولا اویلا
۲۰ گرم پاپریکای شیرین
۲۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت یا آب
۴/۱ کیلوگرم گوشت ران یا کتف گوساله، به مکعب های ۲ سانتیمتری تقسیم شده
۵ گرم نمک
۳ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری خمیر پاپریکای تُند
۳ عدد فلفل دلمه ای (فلفل شیرین مجاری)، درشت خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، درشت خرد شده


مواد لازم و ترکیبات برای تهیه نوکدلی
مواد لازم 
نمک به میزان لازم
۴ عدد تخم مرغ
۶۵۰ میلی لیتر آب
۸۰۰ گرم آرد ساده
کره یا روغن به میزان لازم


طرز تهیه :

برای درست کردن پورکولت، پیاز خرد شده را داخل روغن داغ بریزید تا طلائی رنگ شود. پیازداغ را از روی اجاق برداشته و به آن پاپریکا اضافه کنید. (این کار، از سوختن پیاز جلوگیری کرده و باعث می شود رنگ و طعم خوبی بگیرد.) به مدت یک دقیقه آن را هم زده، سپس عصاره گوشت یا آب را داخل آن بریزید و دوباره روی حرارت دهید. آهسته بجوشانید تا اندکی غلیظ شود. گوشت، نمک، سیر و خمیر پاپریکا را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. گوشت را نیم پز کنید. (حدوداً ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، زمان دقیق آن، به گوشت بستگی دارد). فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید تا گوشت کاملاً نرم شود. به میزان لازم نمک و فلفل بریزید.
در حین پختن پورکولت، نوکِدلی را آماده کنید. دیگ بزرگی حاوی آب (به اندازه ۵ لیتر) را به جوش آورده و ۲۰ گرم نمک به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با آب بزنید. آرد را الک کرده، همراه با مقداری نمک، داخل کاسه ای بریزید و ترکیب تخم مرغ ها و آب را به مرور به آن اضافه کنید. (مراقب باشید که بیش از حد، آن را هم نزنید چون از شکل گیری خمیر جلوگیری می کند.) خمیر را داخل دستگاه تهیه نوکِدلی یا پاستاساز قرار دهید و پس از شکل گرفتن، بلافاصله در آب جوش بیاندازید. نوکِدلی را بپزید تا روی سطح آب قرار بگیرد و سپس با کفگیری سوراخ دار آن را از ظرف خارج کنید. نوکدلی را داخل کره یا روغن بریزید. در آخر پورکت را روی نوکدلی بریزید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید