آشپزی گیاهی

طرز تهیه دو نوع پای گیاهی

پای شپرد و قالبی گیاهی غذا خوشمزه برای روزهای پاییزی

پای شپرد گیاهی

مواد لازم برای ۶ نفر:

۴ عدد سیب زمینی
۳ عدد هویج
۳ ساقه کرفس
یک عدد پیاز کوچک
۲ پیمانه قارچ خردشده
یک قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چایخوری آویشن
۴ حبه سیر
۲ پیمانه آب سبزیجات
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
شیر سویا به مقدار لازم
کره گیاهی به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


طرز تهیه:

۱. پوست سیب زمینی‌ها را بکنید، خرد کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.

۲. در این حین، هویج، کرفس و پیاز را خرد کنید و در کره یا روغن چند دقیقه تفت دهید.

۳. قارچ‌ها را اضافه کنید و بپزید تا لبه‌ها شروع به تیره شدن کنند. سیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.

۴. رب گوجه فرنگی، آرد و آویشن را اضافه کنید.

۵. به آرامی آب سبزیجات را اضافه کنید و دائما هم بزنید. اجازه دهید بجوشد تا غلیظ شود.

۶. سیب زمینی‌ها را له کنید و شیرسویا و کره گیاهی را اضافه کنید. اگر می‌خواهید نرم‌تر شود، شیر و کره را بیشتر کنید. نمک و فلفل بزنید.

۷. مخلوط سبزیجات را ته یک ماهیتابه بریزید و سیب زمینی‌ها را روی آن پخش کنید.

۸. روی سیب زمینی روغن اسپری کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید یا تا زمانی که ترد شود. سپس از خوردن آن لذت ببرید.


پای قالبی گیاهی

مواد لازم:

سه چهارم پیمانه پیاز خردشده
یک حبه سیر بزرگ رنده شده
۲ پیمانه آب سبزیجات
۲ پیمانه کنسرو سبزیجات (ترکیب ذرت، هویج، لوبیا سبز)
یک چهارم پیمانه شیر بادام
یک چهارم پیمانه آرد
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیسکویت یا پای


طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۲۱۸ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۲. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت قرار دهید. سپس سیر و پیاز و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۷ دقیقه بپزید تا نرم شود.

۳. آرد را اضافه کنید و هم بزنید، سپس به آرامی آب سبزیجات را اضافه کرده و همچنان هم بزنید.

۴. شیر بادام را اضافه کنید و هم بزنید. بجوشانید تا مخلوط غلیظ شود (حدود ۱۰ دقیقه). اگر هنوز رقیق است نصف پیمانه آب سبزیجات را با یکی دو قاشق غذاخوری آرد هم بزنید و به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید و اگر لازم بود باز این کار را تکرار کنید.

۵. وقتی سس غلیظ شد، کنسرو سبزیجات را اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه دیگر بپزید و نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید.

۶. مخلوط را بین شش کاسه تقسیم کنید. بیسکویت یا پای را روی آن قرار دهید. کاسه‌ها را روی سینی فر قرار دهید و حدود ۱۴ تا ۱۷ دقیقه بپزید تا بیسکویت‌ها طلایی شوند. اجازه دهید قبل از سرو ۴ تا ۵ دقیقه سرد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید