غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه دو نوع پلوی شیرازی

پلوی شیرازی غذایی سنتی بسیار خوشمزه و خوش طعم

رب پلو

مواد لازم

• یک کیلوگرم برنج
• یک پیمانه رب انار
• یک پیمانه گردو
• نصف پیمانه کشمش
• شکر
• دو عدد پیاز درشت
• روغن


طرز تهیه

۱. برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید.

۲. پیازها را خلال کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی که سبک شدند، کشمش و گردو را اضافه کنید و تفت دهید.

۳. در یک قابلمه کوچک، رب انار و شکر را با یکدیگر بجوشانید و دو قاشق غذاخوری روغن به آنها اضافه کنید.

۴. برنج را به حالت معمولی آبکش کنید. هنگام دم کردن، از مخلوط رب و شکر به برنج ها اضافه کنید و هم بزنید و دم کنید. پس از دم کشیدن، کشمش، گردو و پیاز داغ را وسط برنج بریزید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا مراحل پخت برنج تکمیل شود.


دمی شیرازی

مواد لازم

• ۴ پیمانه برنج
• ۲۵۰ گرم گوشت بی استخوان
• ۱ پیمانه عدس
• ۲۵۰ گرم کلم‌پیچ
• ۲۵۰ گرم سبزی (تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله)
• روغن مایع
• ۱ عدد پیاز
• نمک و زرد چوبه
• ۳ قاشق غذاخوری کره


طرزتهیه به دو روش اول

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس می كنیم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ می كنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می كنیم. سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد می كنیم برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبكش می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می كنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می كنیم. طرز تهیه كوفته ریزه: پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده می كنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه می كنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در می آوریم و سرخ می كنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می كنیم. كوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس می كشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می كنیم.

طرز تهیه روش دوم

۱. برنج را از دو ساعت قبل با نمک و آب خیس کنید.

۲. گوشت را درشت خرد کنید. آنها را داخل قابلمه همراه پیاز تفت دهید. کمی زرد چوبه اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید بپزد.

۳. عدس را جداگانه بپزید. سپس آن را داخل گوشت پخته شده بریزید.

۴. در یک تابه متوسط، کلم و سبزی خرد شده را با یکدیگر تفت دهید. سپس آنها را به مخلوط گوشت و عدس اضافه کنید.

۵. در این مرحله باید برنج را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس مخلوط برنج را دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید