دسر

طرز تهیه میکس گرانولا

گرانولا یک روش بسیار عالی از همه میوه های خشک یا مغزهای مقوی ن میکس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشکاران توصیه می شود.

مواد لازم برای میکس گرانولا

عسل رقیق شده:۵ قاشق غذاخوری
جو:۲۰۰ گرم
مغز (بادام، فندق، گردو، پسته):۱۵۰گرم
مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد:۵۰ گرم
پودرنارگیل:۵۰ گرم
میوه های خشک شده (کشمش و زردآلو):۵۰گرم
روغن زیتون:۵قاشق غذاخوری


طرز تهیه میکس گرانولا

فر را در درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی کل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد.

برای مدت ۵۲دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر ۵دقیقه یک بار سینی را بیرون آورده و با یک قاشق چوبی آن را له کنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی که مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه های خشک شده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی کل مواد پخش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید