رولت کرمدار خانگی
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۹۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
آبجوش ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم کرم
خامه یک بسته
شکر نصف پیمانه
آب یا شیر نصف پیمانه
یک ق غ پودر نشاسته
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود ۵ دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید.
و بعد کیک را با همان دستمال رول کنید، و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و سپس آن را خارج کنید و وسط کیک خامه با شکر حل کرده آب حل کره بعد یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته اضافه کرده روی حرات گذاشته تا کرم غلیظ شود اکر دوست دارید کمی وانیل یا پوست پرتغال رنده شده داخلش ریخته وبعد کنار گذاشته تا سردشودوبعد روی رولت کرم ریخته با کاردک صاف کنید بعدبه آرامی رولت را رول کنید.روی رولت به دلخواه با کرم یا پودر قند یا شکلات رنده شده تزیین کنید سپس داخل یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت آن را برش بزنید و نوش جان .