آشپزی گیاهی

طرز تهیه زاتزیکی ماست و خیار یونانی

زاتزیکی یک سسی مدیترانه‌ای است مناسب انواع کباب، گوشت بره و فلافل

مواد لازم:
سیر: ۲ حبه
خیار: ۱ عدد
ماست پر چرب: ۱ فنجان
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه: ۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم


طرز تهیه زاتزیکی (ماست و خیار یونانی)
سیر را پوست بکنید و نامنظم خرد کنید. روی آن نمک بپاشید، با فشار لبه چاقو له کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید.

سر و ته خیار را بگیرید و آن را پوست بکنید. سپس خیار را از طول نصف کرده و سپس خرد کنید.

یک کاسه دیگر بردارید، خیار خرد شده را داخل آن ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب خیار خوب از آن بیرون بیاید. باقی مانده آب را دور بریزید و خیار خرد شده را به کاسه حاوی سیر اضافه کنید.

حالا ماست، آب لیمو، روغن زیتون، شوید و فلفل را به سیر و خیار اضافه کنید و خوب هم بزنید.

روی ظرف ماست و خیار را بپوشانید و حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم‌ها خوب بیرون بیایند و با هم ترکیب شوند. زاتزیکی را بچشید و اگر لازم بود به آن نمک بزنید. بهترین مزه سفره شما آماده است. می‌توانید روی آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید یا ماست و خیار خود را کمی شوید و زیتون تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید