مواد مورد نیاز
عسل ۲ قاشق سوپخوری
سیر لهكرده ۳ حبه
زنجفیل رندهكرده ۱ قاشق چایخوری
ادویهی گراماسالا یك چهارم قاشق چایخوری
سس چیلی شیرین ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی ۶۰ میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
ران مرغ ۸ عدد
كنجد ۱ قاشق سوپخوری
طرزتهیه
ابتدا در كاسهی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجهفرنگی را مخلوط كنید.
رانهای مرغ را به این سس آغشته نمائید و یك ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا رانها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهمكرده، با قلممو روی آنها بمالید.
حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۲۰ دقیقه رانهای مرغ را بپزید.
اكنون دانههای كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۳ دقیقه برشته كنید.
در طول برشته كردن، ۲ بار آن را هم بزنید.
سپس باقیماندهی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۲ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
اینك این سس را روی رانهای مرغ بمالید و كنجد بپاشید. اكنون غذا آمادهی مصرف میباشد.