مواد لازم
۳ لیوان سیب زمینی زنده شده – رنده درشت
۱ لیوان هویج رنده شده -رنده درشت
۵۰ گرم گشنیز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور
۱ قاشق غذاخوری سویا سس
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
نمک
طرز تهیه:
۴ لیوان آب را در ظرفی جوش آورده و هویج و سیب زمینی رنده شده را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه دقیقه در آن بپزید.
بعد از ۲ دقیقه حرارت دیدن سیب زمینی و هویج را خارج کرده و در آب سرد بریزید تا مراحل پخته شدنشان پایان بگیرد.
در ظرف دیگری سویا سس را به همراه نمک، سرکه، شکر، روغن کنجد مخلوط کرده و سیب زمینی و هویج را به آن اضافه کرده و مخلوطشان کنید.
در مرحله آخر گشنیز خرد شده را بر روی سالاد اضافه کرده و سالاد را سرو نمایید.