Uncategorized

طرز تهیه سالاد بلوچیز و ژامبون

سالاد بسیار خوشمزه و ویتامینه بلوچیز یعنی یک طعم استثنایی.

مواد لازم سالاد بلوچیز با ژامبون

ژامبون دودی ۲۵۰ گرم

پنیر بلوچیز ۱۰۰ گرم

نان تست ۲ برش ضخیم

برگ منداب یا اسفناج ۱ دسته بزرگ

کلم قرمز ۱ پیمانه

گردو ½ پیمانه

پیازچه تازه ۱ دسته

روغن زیتون خالص ۷ قاشق غذاخوری

سرکه انگور قرمز ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل دیژون ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبون ها را به تکه های ۱ سانتی متری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نان های تکه شده – به اندازه مربع های ۱ سانتی متری – به تابه اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه آن ها را باهم تفت دهید تا نان ها تست و طلایی شوند.

برای تهیه سس باقی روغن زیتون ، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را درظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.

برگ های سالادی را در ظرفی بریزید و کلم های خرد شده را روی آن ها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آن ها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید