مواد لازم
بلال۶ عدد
۲ عدد گوچه فرنگی
۳ عدد پیازچه
۲ شاخه ریحان
۱ عدد بزرگ لیمو ترش
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۱/۳ قاشق چای خوری نمک
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ذرت :
۱- بلال را آب پز کنید. دانه های ذرت را از بلال جدا کنید.
۲- گوجه ها را خرد کنید.
۳- پیازچه را نازک حلقه حلقه کنید.
تمامی مواد را در ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید.می توانید این سالاد را از ۱ روز قبل درست کرده و در یخچال نگه دارید. ۳۰ دقیقه قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید.