Uncategorizedآشپزی سالم

طرز تهیه پاستا تورتلینی با سس قارچ

مواد لازم

۴۵۰ گرم پاستا تورتلینی

۲ قاشق چای خوری روغن زیتون

۲۵۰ گرم قارچ

۲ حبه سیر

۱ پیمانه آب

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل

۳ قاشق چای خوری پنیر پارمزان

۱ قاشق غذاخوری کره

۳ پیمانه جعفری خرد شد


طرز تهیه

هر قابمه ای از آب نمک در حال جوش پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و آبکشی کنید.در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین، روغن زیتون را گرم کنید. قارچ و سیر را در آن بریزید و برای حدود ۷ دقیقه در حالیکه مدام هم می زنید، بپزید تا قارچ ها نرم شوند.آب را به مواد اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آن ها را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا حجم مواد مایع نصف شود.مواد را از روی حرارت بردارید. پاستا، پنیر پارمزان، کره ی سرد و جعفری را به سایر مواد اضافه کنید، خوب با هم ترکیب کنید و سرو کنید./۳ پیمانه جعفری خرد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید