Uncategorizedآشپزی ملل

طرز تهیه پلو لیموزین فرانسوی غذایی با طعم دلچسب

پلو بین المللی پرطرفدار و خوشمزه که با ذائقه های ایرانی سازگار بوده مناسب برای پذیرایی در مجالس

 

مواد لازم

برنج: ۵ پیمانه

هویج خرد شده: ۳ عدد

مرغ: ۱ کیلوگرم

کشمش پخته شده: ۱ پیمانه

نخود فرنگی پخته شده: ۱ پیمانه

پیاز: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری

کره: ۱۰۰ گرم

هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه 

این پلو دارای انواع چاشنی ها بوده و طعم بی نظیری دارد. برای آماده کردن این پلوی مجلسی راحت باید، ابتدا مرغ ها را به خوبی بشویید. مرغ را به ابعاد دلخواه خرد کنید.

سپس مرغ را درون قابلمه ای بریزید و به همراه مقداری نمک و کره تفت دهید. بعد از آن که ۵ الی ۱۰ دقیقه مرغ ها تفت خوردند، یک یا دو پیمانه آب روی قابلمه ریخته و اجازه دهید، مرغ با حرارت ملایم پخته شود.

تابه ای دیگر بردارید و مقداری پیازها را در آن تفت دهید. زمانی که پیازها طلایی شد، ادویه های لازم مثل نمک، رب و فلفل را به آن اضافه کنید. نخود فرنگی هایی که پخته شدند را به همراه مقداری هویج و هل به موادتان اضافه کنید. بعد مواد را به خوبی هم بزنید، تا به خوبی مواد تفت بخورند.

در این مرحله از طرز تهیه پلو لیموزین باید کشمش ها را نیز در تابه مقداری تفت دهید. می توانید، کشمش را با مقداری کره تفت داده و زمانی که پف کرد، زیر شعله را خاموش کنید.

سپس کشمش ها را به مواد هویج و پیازها اضافه کرده و تفت دهید. حالا نوبت به آبکشی کردن برنج می رسد. برنج را آب کش کنید و به صورت لایه ای پلو را دم نمایید. ابتدا مقداری برنج ریخته و از مواد آماده شده در میان برنج بریزید. در لایه بعدی نیز مرغ ریخته و دوباره برنج روی مواد بریزید.

پلو بعد از ۴۵ دقیقه دم کشیده و می توانید از روی حرارت بردارید. این پلو در کنار انواع خورشت ها نیز سرو می شود. این پلو بسیار مجلسی بوده و می توانید به راحتی آن را در خانه آماده نمایید. این پلو طعم خاصی داشته و بدون خورشت نیز قابل سرو است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید