مواد مورد نیاز:
لوبیا سبز (بند انگشتی خردشده): ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک (نگینی خردشده): ۱ عدد
کرفس (نگینی خردشده): ۵۰ گرم
نخودفرنگی: ۱۰۰ گرم
باقالا سبز (از وسط دونیم شده): ۳۰۰ گرم
کلم بروکلی (گل گل شده): ۳۰۰ گرم
کدو سبز (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
جعفری و گشنیز (خردشده): ۲ ق س
سیر (خردشده): ۱ ق چ
آرد: ۳ ق س
آب مرغ: ۲ لیتر
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن مایع: ۵۰ گرم
طرز تهیه سوپ سبزیجات
۱. لوبیا سبز را داخل قابلمه ای آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
۲. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا سبک شود.
۳. بعد لوبیا سبز را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
۴. باقالا، کلم بروکلی و کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید.
۵. سپس سیر را به آن افزوده و بعد از این که بوی سیر به مشام رسید، آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
۶. کرفس را همراه با مقداری روغن به صورت جداگانه تفت دهید.
۷. سپس آن را به همراه آب مرغ و نخودفرنگی به مواد اضافه کرده و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت پخته و جا بیفتد.
۸. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.