مواد لازم:
گوشت گردن گوسفندی: ۵۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
ماست: یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
کره: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
۲. آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.
۳. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.