کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی بادام شکلاتی

دستور پخت کوکی با طعم بادام وشکلاتی بسیار خوشمزه مناسب عصرانه

کوکی بادام شکلاتی

مواد لازم 

کره هم دما با اتاق ۲۲۵ گرم
شکر قهوه ای سه چهارم فنجان
شکر ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ ق چ
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق ۲ عدد
پودر کاکائو دو سوم فنجان
آرد ۲ فنجان
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک دریا ۱ ق چ
شکلات چیپسی ۲ فنجان
بادام خرد شده نصف فنجان


طرز تهیه 

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و حجیم شود .
در حین هم زدن وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید .
کاکائو ، آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده سرعت همزن را کم کنید و مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید فقط در حدی که خمیر یکدست شود نه بیشتر.
شکلات چیپسی و بادام را اضافه کرده و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید .

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
با اسکوپ یا قاشق به میزان ۱ و نیم ق غ از خمیر برداشته گرد کنید و با فاصله ی زیاد در سینی بچینید و به مدت ۱۱ – ۱۲ دقیقه در فر بگذارید بپزد وو بعد از پخت ۳ دقیقه که از حرارت افتاد کوکی ها را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا سرد شوند .

نکات

کوکی بادام شکلاتی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
کوکی بادام شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید