کوکی بادام شکلاتی
مواد لازم
کره هم دما با اتاق ۲۲۵ گرم
شکر قهوه ای سه چهارم فنجان
شکر ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ ق چ
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق ۲ عدد
پودر کاکائو دو سوم فنجان
آرد ۲ فنجان
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک دریا ۱ ق چ
شکلات چیپسی ۲ فنجان
بادام خرد شده نصف فنجان
طرز تهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و حجیم شود .
در حین هم زدن وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید .
کاکائو ، آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم الک کرده سرعت همزن را کم کنید و مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید فقط در حدی که خمیر یکدست شود نه بیشتر.
شکلات چیپسی و بادام را اضافه کرده و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید .
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
با اسکوپ یا قاشق به میزان ۱ و نیم ق غ از خمیر برداشته گرد کنید و با فاصله ی زیاد در سینی بچینید و به مدت ۱۱ – ۱۲ دقیقه در فر بگذارید بپزد وو بعد از پخت ۳ دقیقه که از حرارت افتاد کوکی ها را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا سرد شوند .
نکات
کوکی بادام شکلاتی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
کوکی بادام شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .