کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نعنایی

شیرینی خوشمزه با طعم متفاوت نعناعی

مواد لازم:

· ۴ ½ فنجان شکر

· ½ فنجان کره

· ۱ پاکت شیر تبخیر شده

· ۴ ½ فنجان مارشملو

· ۱۸ فنجان شکلات نیمه شیرین خرد شده

· ۵۶ گرم شکلات شیرین نشده، خرد شده

· ۱ قاشق چای خوری وانیل

· ۱۷۰ گرم شکلات سفید، خرد شده

· ۱/۸ قاشق چای خوری عصاره نعناع

· ۱/۸ قاشق جای خوری ژلاتین سبز رنگ

· ۲ قاشق غذاخوری شکلات آب نباتی


طرز تهیه:

۱. درون ماهی تابه را با فویل بپوشانید و آن را روغنی کنید. در ظرف بزرگ دیگری شکر، کره و شیر تبخیر شده را مخلوط کنید. آن را روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را بدون هم زدن برای ۵ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط نگه دارید.

۲. آن را از روی اجاق بر دارید. مارشملو را به آن اضافه کنید و به طور مدام هم بزنید تا مخلوطی نرم شود. ۲ فنجان از مخلوط را جدا کنید و کناری بگذارید.

۳. خرده‌های شکلات نیمه شیرین، شکلات شیرین نشده و وانیل را دورن ظرف بزرگ بریزید و آنقدر هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند و مخلوطی نرم به دست آید. به سرعت مخلوط را در ماهی‌تابه‌ای که با فویل پوشانده بودید بریزید.

۴. شکلات سفید، عصاره نعناع و ژلاتین سبز رنگ را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تا زمانی که شکلات‌ها آب شوند آن را هم بزنید. مواد را به طور یکسان در داخل ماهی تابه بریزید و به آرامی پخش کنید. شکلات‌های آب نباتی را روی آن بپاشید. مواد را ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود. در آخر مواد را از داخل فویل خارج کنید و به تکه‌های مربع شکل تقسیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید