مواد لازم:
· ۴ ½ فنجان شکر
· ½ فنجان کره
· ۱ پاکت شیر تبخیر شده
· ۴ ½ فنجان مارشملو
· ۱۸ فنجان شکلات نیمه شیرین خرد شده
· ۵۶ گرم شکلات شیرین نشده، خرد شده
· ۱ قاشق چای خوری وانیل
· ۱۷۰ گرم شکلات سفید، خرد شده
· ۱/۸ قاشق چای خوری عصاره نعناع
· ۱/۸ قاشق جای خوری ژلاتین سبز رنگ
· ۲ قاشق غذاخوری شکلات آب نباتی
طرز تهیه:
۱. درون ماهی تابه را با فویل بپوشانید و آن را روغنی کنید. در ظرف بزرگ دیگری شکر، کره و شیر تبخیر شده را مخلوط کنید. آن را روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را بدون هم زدن برای ۵ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط نگه دارید.
۲. آن را از روی اجاق بر دارید. مارشملو را به آن اضافه کنید و به طور مدام هم بزنید تا مخلوطی نرم شود. ۲ فنجان از مخلوط را جدا کنید و کناری بگذارید.
۳. خردههای شکلات نیمه شیرین، شکلات شیرین نشده و وانیل را دورن ظرف بزرگ بریزید و آنقدر هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و مخلوطی نرم به دست آید. به سرعت مخلوط را در ماهیتابهای که با فویل پوشانده بودید بریزید.
۴. شکلات سفید، عصاره نعناع و ژلاتین سبز رنگ را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تا زمانی که شکلاتها آب شوند آن را هم بزنید. مواد را به طور یکسان در داخل ماهی تابه بریزید و به آرامی پخش کنید. شکلاتهای آب نباتی را روی آن بپاشید. مواد را ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود. در آخر مواد را از داخل فویل خارج کنید و به تکههای مربع شکل تقسیم کنید.