کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی و یا شیرینی انگشتی، یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی مردم ونیز است

مواد لازم

آرد: ۲۰۰ گرم

پودر قند: ۴۰ گرم

نشاسته ذرت: ۴۰ گرم

کره: ۲۰۰ گرم

عصاره وانیل: نصف قاشق چای خوری

شکلات چیپسی: به مقدار لازم


طرز تهیه

کره نرم شده را در یک ظرف بریزید سپس پودر قند و عصاره وانیل را افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.

بعد از یکدست شدن مواد داخل ظرف، ترکیب آرد و نشاسته ذرت را نیز اضافه و هم بزنید. مخلوط آماده شیرینی را در داخل یک قیف بریزید.

یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و مخلوط شیرینی را با قیف بر روی کاغذ روغنی و در فاصله های مناسب برش دهید.

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود. سینی شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

بعد از خنک شدن شیرینی ها برای تزیین آن می توانید شکلات چیپسی و ترافل استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید