غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه صبحانه، مُشتک یزدی

نی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد

مواد اولیه :

پنیر به میزان لازم
نون خشک یزدی یک بشقاب
گردو یک فنجان
تره یا پیازچه یا مخلوط هردو ۲۰ ساقه


طرز تهیه :
سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید.
نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید.
حالا مواد رو توی دستتون به شکل دلخواه در بیارید.
می تونید قلقلی کنید یا توی مشتتون فشار بدید تا سفت بشن و به هم بچسبن.
اگه مواد خیلی سفت بود می تونید خیلی کم بهش آب یا شیر یا آب پنیر اضافه کنید.
من از پنیر سفید استفاده کردم ولی شما می تونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید ولی نباید زیاد شور باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید