آشپزی سالم

طرز تهیه انواع استیک با گوشت شترمرغ

استیک با گوشت شترمرغ مقوی مناسب برای روزهای سرد لذیذ وخوشمزه

استریچ برگر

مواد لازم :

۴۰۰گرم گوشت شترمرغ
۲قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۱عدد سیر خرد شده
۱قاشق چایخوری روغن زیتون
۱قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه :

پیاز را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم تا قهو ای شود سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ایم این کلوچه را برای مدت ۵ دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو می باشد.


استریچ میت برگر 

مواد لازم :

۵۰۰ گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
نصف پیمانه جو پودر شده
۱عدد پیاز
۳ دسته کوچک جعفری خرد شده
به مقدار لازم فلفل و نمک


طرز تهیه :

گوشت را با جو وپیاز مخلوط کرده سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و برای مدت ۲ ساعت ی گذاریم در یخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و برای درست کردن برگر پهن می کنیم و بعد آن را برای مدت ۲ دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم سپس آن را بروی نان سوخاری داغ می کشیم و بعد روی آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ،خیار ،پیاز ،تخم مرغ پخته و سس می پوشانیم و این غذا برای ۶ نفر سرو می شود.


استیک شترمرغ

مواد لازم :

گوشت شترمرغ ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چاخوری
سیر نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
گوشت را قبلأ کباب می کنیم سپس روی آن را کاملأ با سس می پوشانیم روی آن پدر سیر ، نمک و فلفل می ریزیم سپس ۴ دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای F 150درجه قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است


استیر فرای آستیریچ

مواد لازم :

گوشت شترمرغ ریزریز شده ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۱بوته
فلفل دانه دار قرمز ۱عدد
فلفل دانه دار سبز ۱عدد
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
آب آلبالو ۲ قاشق غذاخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
کنجد ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
گوجه خیلی ریز ۱۲ عدد


طرز تهیه :

گوشت آب آلبالو، زیره، سیرو نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و آن را برای مدت ۴-۳ دقیقه آن را در دمای بالا حرارت می دهیم سپس بقیه محتویات را به آن اضافه می کنیم ودوباره به مدت ۴-۳ آن را می جوشانیم. سپس آن را با رنج سرو می کنیم .


ریوروود استریچ فیلت

مواد لازم :

استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل ۲ عدد
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق
پیاز خرد شده ۱عدد
قارچ بزرگ خرد شده ۳عدد
گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :

ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز ، سیر و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی شعله کم سرخ کنید استیک ادویه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهیه شده بالا روی آن را بپوشانید و با برنج سرو کنید


تا برگر با گوشت شترمرغ

مواد لازم :

گوشت شترمرغ ۲۰۰ گرم
سیر ریز شده ۲عدد
نعناع خشک شده ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
گوشت را در ظرف ریخته سیر و نعناع را به آن اضافه می کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت ۲ دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمی در ماهی تابه حرارت می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید