مواد لازم
یک کیلوگرم فیله ماهی
چهار عدد تخم مرغ
دویست گرم پنیر
یک عدد لیمو
صد و پنجاه گرم آرد
جعفری
مقدار کمی ادویه ماهی
طرز تهیه
۱- ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
۲- تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.
۳- فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید.
۴- فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
۵- غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید.