غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه قنبرپلوغذای خوشمزه شیرازی

پلویی سنتی واصیل شیرازی

مواد لازم : برای چهار نفر

گوشت چرخ‌كرده
۱ کیلو
برنج
چهار فنجان
پیاز
۱ عدد
نمک
یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك قاشق چای‌خوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش ۲۰۰ گرم
روغن به میزان دلخواه
رب انار
دو قاشق غذاخوری
شیره انگور
یك قاشق غذاخوری
گردو ۱۰۰ گرم


طرز تهیه :

گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازه‌های كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابه‌ای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابه‌لای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بكشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید