لگیمات پنیری
مواد لازم :
نان تست ۶ عدد
شیر ۱ فنجان سرخالی
پودر هل و وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ سر خالی
پنیر خامه ای (ترجیحا ماسکارپونه) مقداری
طرز تهیه :
حاشیه های نون تست ها رو جدا میکنیم. نون ها رو تکه تکه کرده و روشون شیر میریزیم.
یکی دو دقیقه صبر میکنیم بعد با دست ورز میدیم تا خمیر بشه.
هل،وانیل،بکینگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
حدود ربع ساعت به خمیر استراحت میدیم.بعدش یه مقدار کم از خمیر بر میداریم و تو دست گلوله میکنیم.
با انگشت وسط خمیر یه گودال ایجاد میکنیم و توش کمی پنیر میذاریم و خمیرو خوب میبندیم
و تو روغن داغ، با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن تو شربت سرد میندازیم.
بیرون لگیمات ترد هست و داخلش نرم و کلا عالیه
نکات :
پنیر ماسکارپونه چون نمک نداره، مناسب تره.
میتونید اصلا داخلش پنیر نذارید و همینطور ساده سرخش کنید.
لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید
از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.
مواد مورد نیاز برای شیره :
شکر : ۱ لیوان
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیره :
همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا ۳-۴ بجوشد سپس خاموش کنید.
مواد لازم :
شیر خشک : ۲ قاشق سوپخوری
آب : ۶۰ میلی لیتر
نان تست : ۶ عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لبه های نان تست ها را با چاقو جدا کنید
سپس شیر خشک را در آب حل کنید و نان های تست را در شیر خرد کنید و به صورت خمیر درآورید
از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.
به همین ترتیب بقیه مواد را آماده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شد روی صافی قرار دهید و سپس لگیمات ها را در شربت فرو ببرید و دوباره روی صافی قرار دهید.سپس سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.
نکته
می توان پنیر را از درون لگیمات حذف کرد .