استریپس مرغ
مواد لازم
کورن فلکس ساده خرد شده: دو فنجان
آرد: یک فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن نباتی: برای سرخ کردن
سس گوجه فرنگی: برای مزه دار کردن
تخم مرغ: دو عدد
سینه مرغ : به صورت نواری و به مقدار دلخواه
طرز تهیه
در یک ظرف آرد را ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
در ظرف سوم هم کورن فلکس ساده خرد شده را ریخته و کنار می گذاریم.
سینه مرغ به مقدار دلخواه را به صورت نواری برش می دهیم.
همه مرغ های نواری را در آرد کاملا می غلتانیم تا همه جای آنها را بپوشاند.
مرغ آغشته به آرد را داخل تخم مرغ زده شده می اندازیم و کاملا تخم مرغ را به خورد گوشت می دهیم.
گوشت ها را از مایع تخم مرغ در آورده و در ظرف کورن فلکس خورد شده می غلطانیم.
در یک ماهی تابه روغن را می ریزیم و با حرارت ملایم گوشتها را سرخ می کنیم.
تا جایی سرخ می کنیم که به رنگ طلایی در بیاید.
از روغن در آورده روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی ان گرفته شود.
کسادیای مرغ:
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان: سه عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
پنیر چدار رنده شده: یک و یک دوم فنجان
سس تند: به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای: یک عدد
کره: برای سرخ کردن
نان ذرت مکزیکی: چند عدد
طرز تهیه
برای شروع سینه مرغ داشتیم کاملا پوست آنها را گرفته و بدون استخوان می کنیم.
در این مرحله با ادویه جات طعم دار می کنیم (پودر فلفل، زیره، نمک ).
در یک ماهی تابه با حرارت متوسط کمی روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی ریخته و هر دو طرف مرغ ها را سرخ میکنیم، وقتی کاملا سرخ شدن از روی حرارت برداشته می گذاریم تا کاملا سرخ شود.
پیاز و فلفل دلمه ای داشتین هر دو را برش هایی داده در ماهی تابه سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.
مرغ های سرخ شده را هم به قطعات کوچک برش می زنیم.
ماهی تابه را با کره کاملا چرب می کنیم و نان ذرت را در ماهی تابه با حرارت ملایم می گذاریم و روی نان را کاملا با پنبر پر می کنیم، فلفل و پیاز را که قبلا سرخ کرده بودیم روی پنیر ها ریخته و با سس تند به دلخواه زیاد یا کم طعم دار می کنیم.
مقداری از قطعات مرغ را روی مواد ریخته و دوباره پنیر روی آنها اضافه می کنیم و نان ذرت دومی را روی آنها قرار می دهیم.
وقتی سرخ شد و پنیر ذوب و چسبناک شد برمی گردانیم تا طرف دوم آن نیز سرخ شود.
وقتی کاملا هر دو طرف سرخ شد از حرارت برداشته می گذاریم تا کمی سرد شود و به دلخواه برش می زنیم و تزیین می کنیم.
مرغ انچیلادا
مواد لازم
پنیر خامه ای کم چرب : ۱۱۳ گرم
ماست یونانی بدون چربی : یک فنجان
سس انچیلادا (سس فلفل سبز) : یک دوم فنجان
زیره سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
پودر فلفل : یک دوم قاشق چای خوری
نمک دانه درشت : یک دوم قاشق چای خوری
سینه مرغ پخته : سه فنجان (خرد شده)
پنیر موزارلا بدون چربی : یک دوم فنجان
پنیر مونتری جک : یک دوم فنجان
طرز تهیه
. سینه مرغ را یا با دست به تکه های کوچک تقسیم کنید یا با استفاده از مخلوط کن آنها را خرد کنید.
پنیر خامه ای ، ماست یونانی ، سس انچیلادا ، پودر فلفل قرمز و زیره را در یک کاسه مخلوط کنید.
پنیر مونتری جک و پنیر موزارلا را به محتویات کاسه اضافه میکنیم و با مخلوط کن آنها را مخلوط میکنیم.
تکه های مرغ را به سسی که آماده کردیم اضافه می کنیم.
مواد را در ظرف مخصوص فر بریزید ، فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و ظرف حاوی مواد را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
انچیلادای مرغ شما که خیلی هم تند است ، حاضر است ، از خوردن این غذای خوش مزه لذت ببرید.
پیراشکی مرغ :
مواد لازم
سینه مرغ : ۲عدد
روغن زیتون
نمک و فلفل : به مقدار لازم
کرفس خرد شده : یک چهارم فنجان
سس تند : یک چهارم فنجان
ماست یونانی بدون چربی : ۱۷۰ گرم
سیر خرد شده : ۴ حبه بزرگ
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
نان گندم (میتوانید با استفاده از آرد خودتان این نان ها را درست کنید) : ۶ عدد
پیاز قرمز : نصف پیاز بزرگ یا یک پیاز متوسط
پنیر رنده شده چدار : یک فنجان
روغن نارگیل : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سینه های مرغ را به صورت درسته در کباب پز ، یا ماهیتابه های رژیمی با استفاده از مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید ، نمک و فلفل را روی سینه ها به مقدار لازم بپاشید ، بعد از ۴ دقیقه مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف بپزد.
بعد از خنک شدن مرغ ها آنها را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید.
در یک کاسه بزرگ کرفس خرد شده را به قطعات مرغ اضافه کنید ، در صورت امکان از روغن نارگیل استفاده کنید ، چرا که طعم و مزه خاصی به پیراشکی شما خواهد داد ، اگر روغن نارگیل در دسترستان نباشد ، از روغن زیتون در این مرحله استفاده کنید.
سس تند را کمی گرم کنید و رقیق کنید(مواظب باشید بیش از حد رقیق نباشد) و آن را به مواد موجود در کاسه بزرگ اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
. در یک کاسه دیگر ماست یونانی ، سیر ، نمک به اندازه یک دوم قاشق چای خوری و آبلیمو را مخلوط کنید و سس پیراشکی را به این ترتیب درست کنید.
اکنون به قسمت نهایی آشپزی رسیده اید ، نان های خود را در یک سطح صاف پهن کنید ، یک سمت نان را یک لایه نازک از سسی که درست کردید ، پوشش دهید ، سپس مواد اصلی پیراشکی را روی سس بریزید.
در مرحله بعد اول مقداری پیاز و سپس پنیر چدار را روی مواد بریزید.
. سمت دیگر نان را به روی مواد برگردانید و در تابه رژیمی آنها را سرخ کنید ، برای هر طرف ۲ دقیقه کافی است.
. سس باقی مانده را کنار بشقاب پیراشکی ها بریزید
فیله مرغ با سس سالسا
مواد لازم
فیله ی مرغ(مرغ بدون استخوان و پوست) : یک عدد
نمک وفلفل: به اندازه ی دلخواه
روغن زیتون: ۱-۲ قاشق غذا خوری
برنج پخته نشده دانه بلند سفید : یک فنجان
آبگوشت مرغ : دو فنجان
سس سالسا : یک فنجان
طرز تهیه
ابتدا فیله های مرغ را به قطعات ریز برش دهید.
در یک قابلمه بزرگ به اندازه ی یک قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید حرارت گاز متوسط و کمی به بالا باشد.
قبل از هر کاری به اندازه ی دلخواه بر روی فیله های مرغ فلفل و نمک بریزید.
در حالی که روغن کاملا داغ شد فیله ها را ریخته و ۱-۲ دقیقه هر دو طرف فیله ها را تفت بدهید تا به رنگ طلایی در بیاید، لازم نیست که مرغ کاملا پخته شود چون پخت کامل مرغ در مرحله بعد با برنج انجام می شود.
۵. در این مرحله برنج دانه بلند پخته نشده را به فیله ها اضافه کنید سپس سس سالسا و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه بجوشد توجه کنید که حرارت گاز باید کم باشد تا برنج و مرغ کاملا پخته شود.
شما می توانید چاشنی جعفری و گشنیز نیز اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.غذا ما آماده ست