آشپزی رژیمیغذاهای دریایی

طرز تهیه میگوی تـوپی

میگوی توپی غذا ساده وخوشمزه کم کالری

مواد لازم:
میگو : ۳۰۰ گرم
سیر : رنده شده یک حبه
روغن مایع و نان تست و نمک : به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده : به میزان لازم
تخم مرغ : یک عدد
فلفل سفید : نصف قاشق چایخوری


:طرز تهیه 
* میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید.

* سپس سیر زنجبیل تخم مرغ فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

* نان های تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید.

* آن ها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید.

* پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری کاهو) خیار شور و گوجه فرنگی تزیین نمایید.

مواد ترکیبی موجود در ۱۰۰ گرم میگو
آب : ۷۷ میلی گرم
پروتئین : ۱.۱۸ گرم
چربی : ۸.۰
کلسترول : ۱۶۳ میلی گرم
قند : ۹۱ میلی گرم
انرژی : ۹۹ کالری
آهن :۱۹ درصد
سلنیوم : ۶۴ درصد
ویتامین B12 : به میزان ۷۵ درصد
فسفر : ۵۰ درصد
مس و ید : ۳۰ درصد

خواص دارویی میگو
میگو از نظر غذایی و خواص دارویی دارای ارزش بالایی است و هم چنین از دیگر خواص میگو تقویت سیستم دفاعی بدن است. میگو به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد شما را از خطر ابتلا به بیماری برونشیت مزمن و ورم مفاصل محافظت می کند. در ادامه این مطلب برخی از خواص درمانی میگو را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم.

خواص مصرف میگو برای انسان

پیشگیری از فشار خون
از جمله خواص میگو کنتزل فشار خون می باشد و بهتر است در هنگام طبخ، میگو را با مقدار کمی نمک و روغن طبخ نمایید زیرا سرخ کردن میگو در مقدار زیادی روغن کالری زیادی را به بدن می رساند و باعث چاقی و افزایش وزن می شود و افزایش وزن هم یکی از عوامل بروز فشار خون بالا در افراد محسوب می شود.

پیشگیری از کم خونی
تخم بلدرچین و میگو از مواد غذایی بسیار مفید برای مبارزه با کم خونی محسوب می شوند. افرادی که از رژیم غذایی خود گوشت قرمز را حذف کرده اند بیشتر در معرض مبتلا شدن به بیماری کم خونی ناشی از فقر آهن در بدن قرار می گیرند. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو ۱۹ درصد از نیاز بدن به آهن تامین می شود و بهتر است که شما این غذای دریایی مقوی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

بررسی مهم ترین خواص مفید میگو

پیشگیری از بیماری آلزایمر
میگو سرشار از امگا ۳ است و اگر شما به مصرف هفتگی این غذای دریایی عادت کنید از خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی محافظت می شوید. با دریافت ۳۸۰ گرم از اسید های چرب در روز خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی کاهش می یابد و با مصرف ۳ بار در هفته از میگو می توانید نیاز روزانه بدن خود به اسید های چرب را تامین کنید. پیشگیری از بیماری آلزایمر از جمله مهمترین خواص میگو است.

پیشگیری از سرطان
میگو و خاویار سرشار از سلنیوم هستند و شما می توانید با خوردن ۱۰۰ گرم میگو ۶۴ درصد از نیاز روزانه بدن تان را به این ماده مغذی مفید تامین کنید. سلنیوم دارای خواص آنتی اکسیدانی است و این خاصیت میگو خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و سرطان روده بزرگ و انواع سرطان های خون مانند لوسمی و لنفوم هوچکین را به خوبی کاهش می دهد. هم چنین سلنیوم بافت های درون بدن را از هجوم رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد.

خاصیت های مفید میگو برای بدن

منبع مفید از کلسترول و پروتئین
بر خلاف تصور برخی از مردم مصرف میگو باعث افزایش کلسترول نمی شود. میگو سطح کلسترول بد را به میزان ۷ درصد و سطح کلسترول خوب را به میزان ۱۲ درصد افزایش می دهد. شما می توانید با مصرف ۱۲ عدد میگوی بخار پز شده ۱۶۰ میلی گرم کلسترول را به بدن خود وارد کنید و بنابراین سطح تری گلیسیرید را ۱۳ درصد پایین بیاورید و بهتر است.

انواع خواص مفید میگو برای سلامت بدن

آیا مصرف میگو باعث کاهش وزن در بدن می شود ؟
ید موجود در درون میگو برای عملکرد مناسب غده تیروئید مفید است و هم چنین کمبود ید در بدن می تواند باعث اختلال در غده تیروئید شود که اختلالات غده تیروئید باعث افزایش وزن و یا کاهش وزن غیر طبیعی در بدن می شود. هم چنین پروتئین و ویتامین های D , B و روی موجود در میگو برای افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش بدهند مفید هستند. هم چنین روی موجود در میگو سطح لپتین را افزایش می دهد و لپتین نقش مهمی در تنظیم چربی و ذخیره انرژی و اشتها دارد.

بررسی خاصیت های میگو برای انسان

خواص میگو در دوران بارداری
مصرف ۱۰۰ گرم میگو در روز می تواند ۵۰ درصد از نیاز روزانه بدن شما را به پروتئین در دوران بارداری تامین می کند. همانطور که گفته شد میگو حاوی مقدار زیادی امگا ۳ است که مصرف این ماده غذایی در دوران بارداری برای رشد و توسعه مغز جننین و افزایش ضریب هوشی جنین موثر است. از جمله خواص دارویی میگو برای زنان باردار این است که خطر احتمال زایمان رود رس را کاهش می دهد. میگو کاملا پخته شده را در دوران بارداری مصرف نمایید زیرا میگو نپخته و یا نیمه خام حاوی میکروب هایی است که برای جنین بسیار مضر هستند. بهتر است که در دوران باداری در مصرف میگو زیاده روی نکنید و میگو را در حد اعتدال مصرف نمایید.

خواص میگو در دوران بارداری

مصرف مداوم میگو و قرار دادن آن در برنامه غذایی افراد میل جنسی را افزایش می دهد و هم چنین پروتئین و ویتامین های گروه B و آهن و کلسیم و روی موجود در میگو می توانند کیفیت روابط زناشویی را تا حد زیادی بالا ببرند. در این مطلب شما را با انواع خواص میگو آشنا ساختیم که امیدواریم به خوبی با مصرف این ماده غذایی پرارزش بتوانید از فواید و مزایای آن بهره مند شوید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید