آشپزی سالمغذای اصلی

طرز تهیه پاستا با سس بلوچیز و ریحان

غذایی لذیذ با سس مخصوص خوشمزه

 مواد لازم
پاستای پنه ۵۰۰ گرم

نمك به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌ كردن ۳ قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده ۱ عدد متوسط

سیر له كرده ۳ حبه

فیله مرغ خرد كرده ۵۰۰ گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده ۵۰۰ گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

خامه ۲۵۰ گرم

بلوچیز خرد كرده ۳۰۰ گرم


روش تهیه پاستا با بلوچیز و ریحان

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا و نمك را بیفزائید و در حدود ۸-۱۰ دقیقه، آن را بپزید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

بعد سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. اكنون فیله‌ مرغ را نیز در تابه بریزید و قدری تفت دهید و پس از آن قارچ، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. برای تهیه سس، خامه را در قابلمه ‌مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه پنیر را بیفزائید و بگذارید پنیر آب شود. حالا این سس را درون مخلوط مرغ و قارچ بریزید و هم بزنید و آن را همراه با ریحان به پاستا بیفزائید. اینك مخلوط فراهم كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و پاستا را به مدت ۳۰ دقیقه، دم كنید.

یادآوری: می‌‌توانید پاستا را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی ۲۰دقیقه، در فر گرم‌ كرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

 


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید