مواد لازم:
مغز تخمه آفتابگردان ۱۴۰ گرم
مغز تخم کتان ۷۵ گرم
فندق یا بادام ۷۰ گرم
آرد جو پرک یا جودوسر پرک ۱۴۰ گرم
تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
آرد پوسته بذر اسفرزه ۳ قاشق غذاخوری یا پوسته بذر اسفرزه ۴ قاشق غذاخوری
نمک دریایی دانه ریز ۱ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع یا روغن نارگیل ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
اب ۳۷۵ میلی لیتر
طرز تهیه:
در یک قالب مناسب نان، تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه آب، روغن و عسل را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
ترکیب آب را روی مواد خشک ریخته و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شده و آب جذب مواد شود و خمیر سفتی به دست آید. اگر خمیر خیلی سفت شده بود و به سختی می توانستید آن را هم بزنید یکی دو قاشق چایخوری بیشتر به مواد آب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سطح مواد داخل قالب را صاف کرده و اجازه دهید تا مواد در حرارت اتاق حداقل به مدت ۲ ساعت و یا یک شب تا صبح بماند.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل از پخت نان با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب را روی پنجره وسط فر قرار دهید تا نان به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
نان را از قالب بیرون آورده و دوباره این دفعه به صورت وارونه در قالب قرار دهید و اجازه دهید تا طرف دیگر نان مجددا نان به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا زمانی که وقتی به نان ضربه کوچکی می زنید صدای آن پوک و توخالی باشد.
قالب را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. سپس نان را بیرون آورده و برش بزنید. نوش جان
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه به اضافه خیساندن دانه ها حداقل ۲ ساعت یا یک شب تا صبح
زمان پخت : ۱ ساعت
مناسب برای : ۶ تا ۸ نفر