مواد لازم
۱ – آرد ذرت ۱ پیمانه
۲ – آرد سفید ۱/۲ پیمانه
۳ – شیر ۱/۲ پیمانه
۴ – جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
۵ – تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
۶ – پیازچه ( ریز خرد شده ) ۱/۴ پیمانه
۷ – فلفل سبز تند ( ریز خرد شده ) ۱ عدد
۸ – نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه
در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم خوب هم بزنید .
در یک کاسه دیگه آرد ذرت و آرد سفید و جوش شیرین و نمک و فلفل و پیازچه و فلفل سبز ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید .
حالا شیر را کم کم به آردها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط بشه باید غلظت مواد تقریبا زیاد باشه نه زیاد سفت و نه زیاد شل و روان باشه.
از مواد به اندازه ۱ قاشق مربا خوری بردارید و توی روغن داغ بریزید و بگذارید تا سرخ شود .
نکته مهم این است که از مواد به میزان زیاد توی روغن نریزید چون وسط نان نپخته و خام می مونه به مقدار کم توی روغن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شود.و بعد روی دستمال آشپزخانه گذاشته و اجازه دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و نوش جان کنید.