مواد لازم :
نصف پیمانه آرد سفید ( سبوس دار یا بدون سبوس )
نصف پیمانه آرد زرد ذرت
۱/۴ ق جوش شیرین
یکعدد تخم مرغ
نصف پیمانه شیر یا باترمیلک
۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده
فلفل خرد شده
نمک و فلفل
ادویه سوخاری یا کنتاکی
طرز تهیه :
ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر مواد تر را با هم مخلوط کنید و اکنون مواد تر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود .
در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید . اندازه نان ها مانند یک شلیل است .
وقتی کاملا طلایی شدند آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید
نکته : در صورت تمایل میتوانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نگینی و سبزجات خشک و زیره و رازیانه و … نیز داخل آن بریزید . میتوانید از مقدار آرد یک تا ۲ قاشق کم کرده و به جای آن یک تا دو قاشق نشاسته ذرت ( سفید ) اضافه کنید , در اینصورت پفکی تر میشود . این نان ها را میتوان مانند دورچین ها با تمام خوراک های گوشتی و سبزیجات مورد استفاده قرار داد . بهتر است تا سرد نشده سرو شوند .
بیماران سلیاک میتوانند با آرد سیب زمینی و نشاسته برنج یا سیب زمینی و آردها و مکمل های آردی که فاقد گلوتن هستند آن را تهیه کنند