نان

طرز تهیه نان قلقلی سوخاری با پیازچه ( گیاهخواران )

نانی با طعم پیازچه سبک وترد وخوشمزه

مواد لازم :

نصف پیمانه آرد سفید ( سبوس دار یا بدون سبوس )

نصف پیمانه آرد زرد ذرت

۱/۴ ق جوش شیرین

یکعدد تخم مرغ

نصف پیمانه شیر یا باترمیلک

۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده

فلفل خرد شده

نمک و فلفل

ادویه سوخاری یا کنتاکی


طرز تهیه :

ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر مواد تر را با هم مخلوط کنید و اکنون مواد تر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود .

در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید . اندازه نان ها مانند یک شلیل است .

وقتی کاملا طلایی شدند آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید

نکته : در صورت تمایل میتوانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نگینی و سبزجات خشک و زیره و رازیانه و … نیز داخل آن بریزید . میتوانید از مقدار آرد یک تا ۲ قاشق کم کرده و به جای آن یک تا دو قاشق نشاسته ذرت ( سفید ) اضافه کنید , در اینصورت پفکی تر میشود . این نان ها را میتوان مانند دورچین ها با تمام خوراک های گوشتی و سبزیجات مورد استفاده قرار داد . بهتر است تا سرد نشده سرو شوند .


بیماران سلیاک میتوانند با آرد سیب زمینی و نشاسته برنج یا سیب زمینی و آردها و مکمل های آردی که فاقد گلوتن هستند آن را تهیه کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید