روغن
پودر سوخاری:نصف پیمانه
نمک:یک چهارم قاشق چای خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
پوره سیب زمینی:یک و نیم پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده:یک سوم پیمانه
فلفل سیاه:به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید.
ناگت ها را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن ها مایل به قهوه ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.