مواد لازم:
توت فرنگی دو پیمانه خرد شده
موز رسیده دو عدد خرد شده
ریواس دو عدد خرد شده
عسل یک چهارم پیمانه
دو سوم پیمانه شیر نارگیل
سه نوع دسر خوشمزه با عسل
طرز تهیه:
۱. موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.
۲. در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواسها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.
۳. این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.
۴. موز و توت فرنگیهای یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.
۵. بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
مافین سیب و عسل
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
سیب دو عدد پوست گرفته و خرد شده
کره ذوب شده ۱۳۰ گرم
عسل ۲۰۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲. قالب مافین را آماده کنید.
۳. مواد خشک را به اضافه سیبهای خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.
۴. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیقتر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
۵. تخم مرغها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
۶. قالبهای مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.
۷. به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.