پیتزا هاوایی
مواد لازم
۵۰۰ گرم آرد
۲.۱ پیمانه آب ولرم
۱ قاشق سوپ خوری خمیر مایه
۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون بدون بو,
۲.۱ قاشق سوپ خوری نمک
۱۵۰ گرم کالباس مرغ دودی
۲۰۰ گرم کمپوت آناناس خردشده
۲.۲ پیمانه پیاز قرمز خردشده نازک
۲.۱پیمانه فلفل دلمه ای
۲ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
طرز تهیه
فر را با دمای ۲۰۰ در جه گرم کنید و یک کاسه آب داخل آن قرار دهید تا رطوبت داشته باشد. سپس خمیر ها را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برشته کنید.
مجددا فر را در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید و روی خمیر را با سس قرمز کمی طعم دار کنید.
آرد را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید و به مدت ۵ دقیقه در جای گرمی قرار دهید.
طرز تهیه خمیر پیتزا
آرد را داخل کاسه ای بریزید و وسط آن را گود کنید. خمیر مایه را با آب، روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و این مایه را کم کم به وسط آرد اضافه کنید.
پس از اینکه تمام آرد با مایه مخلوط شد نوبت ورز دادن است. روی میز یا تخته بزرگ کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و بعد دوباره ببندید. اگر لازم بود روی تخته باز هم آرد اضافه کنید. در نهایت داخل ظرف دیگری کمی روغن بریزید و اطراف آن را چرب کنید. خمیر را داخل آن بگذارید و روی سطح خمیر با کارد دو برش عمود برهم ایجاد کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جایی گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دوبرابر شود.
پس از اینکه خمیر دوبرابر شد روی تخته کمی آرد بپاشید و دستتان را آردی کنید چون خمیر به شدت چسبناک است. کل خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هرکدام را کمی ورز دهید. سپس آنها را روی ظرف مخصوص پخت پیتزا پهن کنید. البته ظرف باید از قبل چرب شده باشد. این مقدار خمیر برای تهیه سه عدد پیتزای خوشمزه کافیست.
بقیه مواد شامل کالباس مرغ دودی، کمپوت آناناس، پیاز و فلفل دلمه ای را روی خمیر ریخته و روی آنها را با پنیر بپوشانید. بگذارید پیتزا ۲۰ دقیقه داخل فر بماند تا خمیر کمی طلایی شود.
پیتزا هاوایی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
پیتزا هاوایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .