نوشیدنی ها

طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا

نوشیدنیِ مکزیکی بسیار مقوی که برنج اماده میشه

مواد لازم:

برنج سفید (پخته نشده) یک پیمانه
آب گرم یک لیتر
شیر کامل نصف پیمانه
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
شکر ¼ پیمانه
چوب دارچین برای تزیین


طرز تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا

طرز تهیه:

۱-در مخلوط‌کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملا خیس بخورند.

۲-مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.

۳-آب برنج را درون مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴-هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید