مواد لازم
۴۵۰ گرم پاستا تورتلینی
۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
۲۵۰ گرم قارچ
۲ حبه سیر
۱ پیمانه آب
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
۳ قاشق چای خوری پنیر پارمزان
۱ قاشق غذاخوری کره
۳ پیمانه جعفری خرد شد
طرز تهیه
هر قابمه ای از آب نمک در حال جوش پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و آبکشی کنید.در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین، روغن زیتون را گرم کنید. قارچ و سیر را در آن بریزید و برای حدود ۷ دقیقه در حالیکه مدام هم می زنید، بپزید تا قارچ ها نرم شوند.آب را به مواد اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آن ها را برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا حجم مواد مایع نصف شود.مواد را از روی حرارت بردارید. پاستا، پنیر پارمزان، کره ی سرد و جعفری را به سایر مواد اضافه کنید، خوب با هم ترکیب کنید و سرو کنید./۳ پیمانه جعفری خرد شده