آشپزی ملل

طرز تهیه پای مرغ و برنج

دستور پخت پای مرغ با برنج غذایی فرنگی بسیار خوشمزه ومتفاوت

برای پای مرغ و برنج

مواد لازم 

تخم مرغ:۲ عدد،
آبلیمو:۱ قاشق مرباخوری،
ماست:یک دوم پیمانه،
آب ولرم:۱ پیمانه،
آرد:۳ پیمانه،
نمک و فلفل و ادویه:به میزان لازم،
بیکینگ پودر:۱ قاشق مرباخوری.
برنج آبکش شده:۲ پیمانه،
گوشت سینه مرغ:۲ عدد،
قارچ:۲۵۰ گرم،
نخودفرنگی:۱ پیمانه،
ذرت:۱ پیمانه،
فلفل دلمه ای:۱ پیمانه،
زعفران:مقداری
روغن:به میزان لازم.


طرز تهیه 

تخم مرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط می کنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کرده ایم، می ریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت می دهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقی مانده خمیر سطح مخلوط برنج را می پوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی آن طلایی شود.

 

نکات

پای مرغ و برنج جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
پای مرغ و برنج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید