مواد لازم
پسته خام۵۰۰ گرم
عسل۱ قاشق سوپخوری
سرکه۲ قاشق سوپخوری
ادویه کاری۱ قاشق سوپ خوری
زیره (پودر شده )یک هشتم قاشق چایخوری
تخم گشنیز (پودر شده )یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل قرمزیک هشتم قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
۲. در ظرفی، عسل، سرکه، ادویه کاری، زیره، تخم گشنیز، فلفل و نمک را بریزید و با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شده و سس یکدستی حاصل شود؛
۳. پسته را به سس افزوده و مخلوط کنید تا حدی که دانه های پسته کاملاً به سس آغشته شوند؛
۴. کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پسته های آغشته به سس را در آن پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید، سپس پسته ها را هم بزنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بمانند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پسته با طعم کاری آماده سرو است.
۲. در ظرفی، عسل، سرکه، ادویه کاری، زیره، تخم گشنیز، فلفل و نمک را بریزید و با همزن دستی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شده و سس یکدستی حاصل شود؛
۳. پسته را به سس افزوده و مخلوط کنید تا حدی که دانه های پسته کاملاً به سس آغشته شوند؛
۴. کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پسته های آغشته به سس را در آن پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید، سپس پسته ها را هم بزنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بمانند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پسته با طعم کاری آماده سرو است.
نکته
در صورت تمایل، میتوانید بسته به ذائقه تان، مقدار فلفل قرمز را تا یک دوم قاشق چایخوری افزایش دهید.