آشپزی رژیمیآشپزی گیاهی

دستور پخت چند نوع غذا رژیمی با کلم بروکلی

غذای رژیمی کم کالری و بسیار مقوی مناسب برای گیاهخواران

خوراک کلم بروکلی با سیزیجات

مواد لازم :

مغز کرفس : ۱ ساقه

قارچ : ۲۵۰ گرم

کدو سبز : ۴ عدد

کلم بروکلی : ۱ ساقه بزرگ

هویج : ۴ عدد

سیر : ۱ حبه

پیاز : ۲ عدد

زنجبیل تازه : ۲ برش

هویج : چند عدد

آب پرتقال طبیعی : ۱ لیوان

نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم


طرز تهیه :

در ماهی تابه پیاز، زنجبیل رنده شده، سیر، ادویه و سبزیجات را تفت دهید. داخل کدوها را خالی کنید و سبزیجات تفت داده شده را درون آنها بریزید. کدوها را در قابلمه بچینید و با آب پرتقال برای نیم ساعت بپزید. این غذا را با نان جو یا نان سبوس دار بخورید.

این غذا برای افراد دیابتی و افرادی که اوره بالایی دارند مناسب است.


خورش رژیمی کلم بروکلی با سوی

مواد لازم :

کلم بروکلی : ۴۰۰ گرم
سویا : ۲ پیمانه
پیاز بزرگ : ۱ عدد
سیر : ۴ حبه
هویج بزرگ : ۱ عدد
رب گوجه‌ فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه : به مقدارلازم


طرز تهیه 

ابتدا سویا را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در مقداری آب و نمک خیس کرده، سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دست آب آن را به خوبی می گیریم.
– در قابلمه ای مقداری آب و نمک می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس کلم بروکلی ها را درون قابلمه انداخته و بعد از چند جوش، آن ها را آبکش کرده و زیر آب سرد می گیریم و پس از آن خرد می کنیم.
– پیاز و هویج را پوست کنده، شسته و خرد می کنیم. ( هویج ها را می توانیم به هر شکلی که خواستیم، خلال یا نگینی خرد کنیم)
– در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را داخلش ریخته و تفت می دهیم.
– سیرها را پوست کنده، شسته و له می کنیم و به همراه پیاز سرخ می کنیم.
– نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد داخل تابه اضافه کرده و هم می زنیم.
– سپس سویای آماده شده را داخل تابه ریخته و با مواد دیگر خوب مخلوط می کنیم و تفت می دهیم.
– هویج و رب گوجه فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و قدری تفت می دهیم.
– مقداری آب جوشیده شده به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند، به موادمان اضافه کرده و می گذاریم تا هویج نیم پز شود.
– حدود ۱۰ دقیقه مانده به آخر پخت، کلم بروکلی های خردشده را به خورش اضافه می کنیم.
– این خورش را می توان با برنج و یا نان سرو کرد.

نکته :
– برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که آن را در مخلوط آب و نمک جوشانده، آبکش کنیم و زیر آب سرد بگیریم.این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.
– مقدار سیر اضافه شده در این غذا بستگی به ذائقه افراد دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید