مواد لازم برای پیراشکی سیب شکری
سیب ۴ عدد
آرد ۴ لیوان
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱ و ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
پودر قند مقداری
طرزتهیه
مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن ، آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را کمی ورز دهید و ۱ ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.
سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید. خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.
داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود . پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود، سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.