آشپزی رژیمیآشپزی سالمآشپزی ملل

طرز تهیه پیش غذا اندونزیایی

غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.

مواد لازم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
کلم سبز ۱/۲ عدد کوچک
برنج قهوه ای ۱۷۵ گرم
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سس چیلی به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:۱٫ پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه حلقه کنید.
۲٫ سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳٫ هویج رو رنده کنید.
۴٫ کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
۵٫ از برنج پخته استفاده کنید.


.طرز تهیه
۱٫ روغن رو در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.

۲٫ هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
۳٫ سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم مرغ رو در اون بشکنید. تخم مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
۴٫ غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید