املت اسپانیایی
مواد لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز کوچک (ریز خردشده) ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز (خردشده) ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز (خردشده) ۲/۱ عدد
گوجهفرنگی (بدون پوست و خردشده) ۲ عدد
سوسیس متوسط ۲ عدد
تخممرغ (همزده شده) ۳ عدد
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
کره ۴۰ گرم
نان تست ۴ عدد
طرز تهیه
۱. روغن زیتون را در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
۲. فلفل دلمهایها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. گوجهفرنگی را نیز به آن افزوده، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
۳. در تابهای دیگر حاوی روغن زیتون و روی حرارت ملایم، سوسیسها را سرخ کنید، سپس آن را به تابه حاوی فلفل دلمهای اضافه و مخلوط کنید؛
۴. تخممرغها را بههمراه نمک و فلفل سیاه در ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط سوسیس را به آن اضافه کرده و هم بزنید؛
۵. در تابهای حاوی کره بر روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و هم بزنید تا تخممرغ خود را بگیرد. املت را روی نانهای تست بریزید و سرو کنید.
املت ریحان
مواد لازم
ریحان (پاک و خردشده) ۲۰ گرم
پیازچه (پاک و خردشده) ۳ ساقه
تخم مرغ ۳ عدد
سویاسس ۲ قاشق سوپخوری
روغن ماهی ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
۱.در ظرفی، ریحان، پیازچه، تخم مرغ، سویاسس و روغن ماهی را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۲.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت ۱۲ دقیقه بپزد.
۳.پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنی
املت پیازچه
مواد لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده) یک دوم عدد
فلفل دلمه ای زرد (نگینی خردشده) یک دوم عدد
جعفری (پاک و خردشده) ۱۰ گرم
پیازچه (پاک و خردشده) ۲ ساقه
سیب زمینی (آب پز و مکعبی خردشده) ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد نول (الک شده) ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۴ قاشق سوپخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱.در تابه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم، فلفل های دلمه ای، جعفری، پیازچه و سیب زمینی را بریزید و تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
۲.در ظرفی، تخم مرغ، آرد، شیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳.در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، مایه املت را بریزید و در تابه را بگذارید تا املت به مدت ۱۲ دقیقه بپزد. پس از این مدت، املت را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
ملت کاهو
مواد لازم
کاهو (درشت خرد شده) ۵۰۰ گرم
پیاز (خرد شده) ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده) ۱ ساقه
قارچ دکمه ای (ورقه شده) ۴ عدد
هویچ (درشت رنده شده) ۱ عدد
کنسرو ذرت ( بدون آب ) یک چهارم پیمانه
ریحان تازه (خرد شده) ۲۰ گرم
تخم مرغ (زده شده) ۲ عدد
سفیده تخم مرغ (زده شده) ۳ عدد
شیر (بدون چربی ) یک سوم پیمانه
طرز تهیه
۱-فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. کاهو را در مقداری آب جوشانده، در آبکش بریزید و روی حوله کاغذی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۲- در این فاصله، پیاز را در روغن تفت داده، سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، فلفل دلمهای، کرفس و قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
۳-پس از این مرحله، هویج، کاهو، ذرت و ریحان را به مواد افزوده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. پس از اینکه خنک شد، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را افزوده، شیر را به تدریج بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود.
۴- قالبی به ابعاد ۳۰ ×۲۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی پوشانده، کف آن را با روغن مایع چرب کنید و مخلوط آماده شده را به صورت یکنواخت داخل آن بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.
املت تخم مرغ و ژامبون گوشت
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد (۱۶۵تا۱۸۰ گرم)
شیر ½ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید و نمک (پودر شده) به مقدار لازم
آرد ساده ۲ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم)
روغن مایع ۱قاشق سوپخوری (۱۵ میلیلیتر)
پیاز (نگینی خردشده) ۲/۱ (۷۰ گرم)
ژامبون گوشت (نگینی خرد شده) ۲۰۰ گرم
کره ۲ قاشق سوپخوری (۳۰ گرم)
پنیر ورقه ای ۴ عدد
طرز تهیه
۱. در ظرفی مناسب، تخممرغ، شیر، سس خردل، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید؛
۲. در تابهای متوسط روغن ریخته و بگذارید داغ شود، پیاز را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید، سپس ژامبون را به آن اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید؛
۳. در تابهای ۲۰ سانتی متری یک قاشق سوپ خوری از کره را داغ کنید، نیمی از مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید، درِ تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا تخممرغ پخته شود، سپس یک ورق پنیر را روی نیمی از املت گذاشته، مقداری از مخلوط ژامبون را روی آن ریخته و یک ورق دیگر از پنیر را روی مواد قرار دهید و نیمه دیگر املت را روی آن برگردانید و بگذارید به مدت دو دقیقه دیگر بماند تا بپزد و پنیر ذوب شود؛ به همین ترتیب املت دیگر را به همین روش تهیه کرده، سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.