نوشیدنی ها

طرز تهیه فالوده طالبی به سبک جدید

نوشیدنی وخوشمزه با ترکیبی از گلاب عرق نسترن وعسل

مواد لازم برای فالوده طالبی
طالبی بزرگ ۱ عدد
یخ قالبی ۱ پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
عرق نسترن ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
گل سرخ برای تزیین


طرز تهیه:

اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هسته‌هایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپ‌ساز، شروع کنید به خارج کردن توپ‌های طالبی. این توپ‌ها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.

طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.

حال طالبی‌های خرد شده را همراه با قطعات یخ، گلاب، عرق نسترن و عسل داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یخ کاملاً خرد و مخلوط یکنواخت شود. مقدار عسل را می‌توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید