فریتاتای لوبیا سبز ایتالیایی
مواد لازم
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
ژامبون ورقه شده ۲۰۰ گرم
پیازچه ۲ دسته
پنیر پارمیسان ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
نمک درشت به میزان لازم
فلفل سیاه ¼ قاشقچایخوری
طرز تهیه
۱۲ تا ۱۵ عدد پیازچه را در اندازه دو و نیم سانتیمتری خرد کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
روغن را در ظرفی فلزی به اندازه ۲۵ سانتیمتر، نسوز و نچسب برروی حرارت متوسط گرم کنید.
لوبیا سبز و همینطور ژامبون و پیازچهها را اضافه کنید. بعد در ظرف را گذاشته و اجازه دهید در حدود ۶ دقیقه تفت بخورد. هر از گاهی ظرف را تکان و مواد را هم بزنید تا لوبیاها ترد و برشته شوند.
درون کاسهای بزرگ، تخم مرغها، پنیر پارمیسان رنده شده، یک قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشقچایخوری فلفل را با همزن مخلوط کرده آرام به ظرف اصلی اضافه کنید تا سبزیجات با مخلوط تخم مرغ پوشیده شود. پس از آن ظرف را تکان دهید تا مواد به طور یکنواخت پخش شود و در حدود یک دقیقه صبر کنید تا بپزد و کنارههای مواد سفت شود.
در این مرحله ظرف را به فر انتقال دهید و اجازه دهید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه غذا بپزد. با کفگیر کنارهها را گرفته و فریتاتای خود را بر روی سینی حرکت دهید و به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید.
فریتاتای مکزیکی
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
سرکه انگور ۱ قاشق غذا خوری
کاهوی سالادی ۱ بونه
سالسا ½ پیمانه برای سرو
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را به همراه ½ قاشق غذاخوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه با همزن برقی مخلوط می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم. پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم. در یک تابه کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. ۶ تا ۸ دقیقه آنها را تفت می دهیم.
تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم و مخلوط می کنیم و می گذاریم ۱ دقیقه روی حرارت باشد. سپس پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. فریتاتا در ۱۵ دقیقه می پزد. پس از ۱۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم.
در حین اینکه فریتاتا در حال پختن است، در یک کاسه بزرگ، سرکه و ۲ قاشق غذاخوری روغن را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس کاهو ها را کمی خرد می کنیم و روی آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم.
فریتاتا را برش می دهیم و روی آن سالسا می ریزیم و با سالاد سرو می کنی
فریتاتای هویج و نخود ایتالیایی
مواد لازم
هویج ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰گرم
شیر۵۰ میلی لیتر
ژامبون مرغ۷۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
هویجها را بشویید. پوستشان را بگیرید و نگینی خرد کنید.
آب را بجوشانید و به آن نمک اضافه کنید. هویجها را بگذارید به مدت ۵ دقیقه در این آب بجوشد.
اگر ار نخودفرنگی خام استفاده میکنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب بپزید ولی اگر از نخودفرنگی کنسروی استفاده میکنید فقط آنرا آبکش کنید.
روغن را در تابه بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید، پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شوند.
نخودفرنگی و هویج پخته شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
جعفریها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
در ظرف دیگری، تخممرغها را خوب مخلوط کنید و به آن شیر و پنیر پارمزان اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
ژامبونها را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به مخلوط تخممرغ اضافه کنید.
مخلوط را به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا با نخودفرنگیها و هویجها بپزند و تخممرغها نیز بگیرند.
برای سرو آن میتوانید آن را روی تختهای قرار دهید و به شکل دلخواهتان قالب بزنید یا اینکه میتوانید به همان صورت که هست نیز سرو کنید.